Uutiset

Yleinen

Maxpo-messuilla uusi hyötyajoneuvoalue ja koeajoa mönkijöillä

MAXPO 2019 -maarakennusmessuilla on useita uutuusalueita. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa hyötyajoneuvot on sijoitettu suurelle yhteisosastolle ja mökijöillä on oma koeajoalueensa. Messualueelle rakennetaan myös isojen osastojen lisäksi pienistä osastoista koostuva telttakylä. Maxpo-messut järjestetään 5. – 7.9.2019 Hyvinkään lentokentällä.

Joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaan osallistuu reilusti yli 200 yritystä. Jo nyt ollaan saavutettu lähes edelliskertaisen näyttelyn pinta-ala. Osastokoot ovat tänä vuonna hiukan kasvaneet. Osa pienemmistä yrityksistä ei ole vielä ilmoittautunut mukaan, joten niitä vielä odotetaan. Näyttelytilan myynti jatkuu elokuulle, mutta jo nyt voidaan sanoa, että ennätyksiä rikotaan taas syyskuussa.

Hyötyajoneuvot ja päällirakenteet omalla osastollaan

Maxpo-messujen yhteistyökumppani Autotuojat ja -teollisuus ry on koonnut omalle hulppealle osastolleen edustamiaan hyötyajoneuvoja. Kuorma-autoista Iveco, Man, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania, Sisu ja Volvo Trucks, ja pakettiautoista Citroën, Mercedes-Benz, Peugeot, Toyota ja Volkswagen esittelevät uutuuksiaan messuilla. Osastolla on myös päällirakenteita, joita tuovat Haapajärven Kome, Pajakulma ja VTA Tekniikka Palfinger. Osastolla järjestetään ohjelmaa päivittäin.  

Lapset ja aikuiset mönkijäajeluille

Ensimmäistä kertaa Maxpossa voi koeajaa mönkijöitä. Mukana ovat muun muassa BRP ja Polaris. Koeajoja järjestetään sekä aikuisille että lapsille. Koeajajaksi voi rekisteröityä ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla elokuussa.

Messuisäntänä messualueella pyörii tänäkin vuonna luottomies Pekka Kaidesoja, joka tekee osastohaastatteluja. Omalla alueellaan esitellään veteraanikoneita ja muutakin vauhdikasta ohjelmaa on luvassa helikopterilennätysten lisäksi.

Maxpo Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely järjestetään to-la 5. – 7.9.2019 Hyvinkään lentokentällä.  Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi.

Vuonna 2017 tapahtumassa vieraili 15 500 alan ammattilaista ja tapahtumaan osallistui ennätysmäärä 280 yritystä. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. 

Lue seuraavaksi