Uutiset

Yleinen

Finncontille toimipiste Ruotsiin

Euroopan suurimpiin rotaatiovalajiin sekä IBC-säiliöiden valmistajiin kuuluva Finncont avasi maaliskuussa uuden toimipisteen Ruotsin Billdaliin, Götebörgin ulkopuolelle. Suomalaisyrityksellä on Skandinaviassa vahva markkina-asema, ja uuden toimipisteen myötä yritys tulee lähemmäs asiakkaitaan.

Ympäristö-, kemian-, elintarvike- ja ajoneuvoteollisuudelle muovi- ja metallituotteita suunnitteleva ja valmistava Finncont Oy avaa uuden konttorin lähelle Göteborgia ja vahvistaa entisestään asemiaan koko Skandinaviassa. Samalla yrityksen Skandinavian myyntipäällikönä aloittaa Magnus Steneby, joka jakaa vastuun nykyisen myyntipäällikön Ahti Salmisen kanssa.

”Asiakkaat toivovat suoraa ja paikallista tukea. Uusi Göteborgin toimipisteemme auttaa meitä kuulostelemaan paikallisten markkinoiden tarpeita herkällä korvalla ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme yhä parempaa palvelua”, kertoo Finncontin myyntijohtaja Timo Raiskinmäki.

Finncontin vahva markkina-asema Skandinaviassa perustuu etenkin metallisiin ja muovisiin IBC-säiliöihin sekä innovatiivisiin Aktiivikontteihin, joissa on asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitävät jäähdytys-, lämmitys- ja sekoitustoiminnot. Finncontin tuotteet ratkaisevat monia kemikaalien ja elintarvikkeiden käsittelyyn liittyviä haasteita. Tulevaisuudessa yritys uskoo tuotteidensa kysynnän yhä kasvavan niiden tyylikkään muotoilun, pitkän käyttöiän ja ympäristöystävällisyyden ansiosta sekä kiristyvien ADR-säännösten myötä.

<img src=”

Myös osaaminen ja innovatiivisuus ovat Finncontin menestystekijöitä. Yrityksellä on oma tuotekehitysyksikkö Finncont Design Studio, jossa suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä, uniikkeja ja kustannustehokkaita tuoteratkaisuja metallista ja muovista. Oma tuotekehitysyksikkö mahdollistaa saumattoman tuotekehitysprosessin.

Lue seuraavaksi